Wednesday, March 17, 2010

++tAg DR mAMa VoUgE++

HAHAHA dh lama tak bukak blog2 bukak2 tgk kene tag ngn mama yg vouge ni hehehe dh lama tak jwb natang ni eheheh oklah mama i jwb yerk...

1. ADAKAH ANDA RASA ANDA HOT??
heeh en sam kata aku hot kalu pakai nighties hahahah maap yerk xx skit heheh (kenyataan berani mati ni) hahah

2. UPLOAD WALLPAPER PC/LAPTOP YANG ANDA PAKAI SEKARANG?

3. CERITAKAN PASAL GAMBAR INI??
skrg ader kat umah mak so tgh kai pc kat umah ni...kalu laptop kat umah i pakai wallpaper sal zikir2...(ada kejadian di sebaliknya) heheh

4. KALI TERAKHIR MAKAN PIZZA??
dua minggu lepas ngn en sam sbb dia teringin...huhu aku pun apa lagik hahah jum ajer hahah

5. LAGU TERAKHIR ANDA DENGAR??
lagu halimah jongang hahah sbb adik sedare dok layan citer tu td heheh

6. APA ANDA BUAT SELAIN MENYELESAIKAN TAG INI??
membaca blog tuan empunya yg bg tag kat syer iaitu mama vouge

7. SELAIN NAMA SENDIRI, ANDA DIPANGGIL NAMA APA??
jua, zuha, ummi n sayang

8. TAG 8 ORANG (BUATLAH KALU RAJIN)

tn.haji zuhairi

cikgu azam

cikgu saripudin

fizah zainal

fizah rahim

onee

(cukup kot)

9. SIAPA ORANG NO.1 KEPADA ANDA??
bekas pk saya smasa saya jadik gstt kat manong yg sangat aktif tulis blog...harap dia jwb tag ni heeh

10. NO.3 ADA HUBUNGAN DENGAN SIAPA??
ngn ma'am dierlah...tak tau plak kot skrg ader ma'am baru ker heheh

11. BAGAIMANA PULA DENGAN NO.4
satu taman ngn sayer tp cm jauh jerk umah dia (sindir ni) hahah

12. KATA2 CINTA UNTUK ORANG NO.2??
hahah biar betuil...cikgu azam i syg u (ok tak??) haah mati aku...heeh as a frend ok heeh

13. BERIKAN 5 YANG ANDA TAU TENTANG ORG YANG MENGETAG ANDA??
#dh jadik mama yg vouge skrg
#cikgu blog syer hehe
#dh ader anak yg sgt chumel
#sgt bulat skrg (t kurusler hehehe)
#ske tkar templete blog yg kadang2 wat aku pening nk bcer blog dier heheheh


8 comments:

I_Hate_Lolipop said...

info ttg zaza yg last tu aku suka..aku mmg pening bila dia tukar baru.hahaha

Zia's Mom said...

amboi korang!!!
aku sukekan kelainan hahaha
skrg penin lg ka? takkan..

sharouk said...

TQ sebab masok list ko nanti aku potong kete ko aku lambe dengan ala sapu comin tu

FizahZainal said...

hahha..
giler sindir ak..
cume ak ni lembab skit nk wat menantang tag2 ni..
maklum lah..
ak kn org kmpung..hahaha

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hehehe zaZa ko mmg hahaha

fizah: takper jnji wat heheh

cikgu saripudin: heheh tu lah lama tak lambai kat cikgu dh heheh

I_Hate_Lolipop said...

nasib taman bunga raya dekat kan jua? hahaha (masih menyindir fizah)

AZAM KUALA KANGSAR said...

Alaaa, Aku memang tak kisah ko kata apa pun. Yang penting, ko memang le kawan yang BEST......ahak2

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

syatul: ooo pedas n panas...hehehe hebat tepuk tgn

cikgu azam: tq boss ker rindu masakan sya?? heheh