Saturday, June 5, 2010

++SeTaHun SuDaH++




cepat betuil maser berlalu...tup2 dh setahun...raser cm baru jerk berlaku wedding kami...so arini adalah genap setahun kami berkahwin...alhamdulilllah kami sgt2 bahagia hope akan berkekalan sampai akhir hayat...

sempene anniversarry yg pertama kami aku tepek kan gambar2 sekitar majlis perkahwinan kami...bru aku pasan dlm bllog aku ni takder gambar kwin heheh byk sgt nk upload...kat FB adalah...heheh so kepada semua kwn2, saudara mara, kwn2 bloggers, pembaca2 blog aku (kenai atau tak) sila doakan agar kami bahagia sampai bila2...AMIN!!!



seri pengantin hehhe



kami setelah menjadi mr & mrs



for me



for him


for me again hehehe


06/06/2009
LOKASI: TAMAN KUALA KANGSAR



kuasa make up...thank to pn rohani...cun beb dia touch up



muka cuak ni



saya sudah jd MRS..heheh



dr mata turun ke hati...



kiss 4 u muahh



kiss for me..

07/06/2009

LOKASI: KG SG KUNING, SELAMA PERAK
p/s: gambar kat sner tak bper nk byk sbb aku tak bper sihat...huwaaa sgt sediy huhu
(if i can turn back...huhu)










en sam kata muka pucat heheh rusak pogeram smua...nk wat cmner menda nk jd..



tp tetap maintain cun hehehe


kepada en sam:

thanks 4 being a good husband 4 me....walopun kdg2 u make me angry hehehhe...kata2 tak cukup nk ungkapkan how much i love u...how much i care about u...my life tak lengkap without you...syg harap abg pun sama...semoga hubungan kita berkekalan...hingga akhir hayat..semoga impian kita tercapai...AMINN..

++hEpPy 1sT aNnIVeRSaRrY++


4 comments:

RHK said...

Moga2 kekal ke akhir hayat n cepat dapat baby... AMIN

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

terima kasih akak...amin mudah-mudahan jua jd cm akak...heehhe

Sharouk said...

Ate anak nye mane, cepat.

baung jelebor (^_^) said...

= smoga berbahagia sentiasa n smoga dpt baby comey2 macam aku~amin~ :)