Thursday, July 30, 2009

SabAr

gambar hiasan

smlm pas contact time otw balik ader excident...wah!!! sgt dasyat....sbnarnyer aku ni fobia skit pasai excident2 yg mlibatkan kematian ni...huhu yela saper yg sanggup tgk berdarah2 putus pale pecah saner sini...huhu


so smlm kat tmpat excident tu ader lah polis jaga so aku perlahankan kete (aku pun bukan jenis yg bawak laju) kebetulan plak betuil2 slow kat tmpat mangsa kemalangan tu...subhanallah!!! aku terpandang mangsa tu...tak sanggupnyer aku tgk...ikutkan nak jer aku bwk laju 2 n blah dari situ...aku ternampak mangsa tu berdarah2 (dah cover dgn kain batik) serius sampai balik aku teringat..sbb dah terpandang...huhu so itulah yg aku kater aku fobia..(tak boleh tgk org yg keadaan mengerikan)


pasal kes tadi tak taulah cerita yg sebenarnya...(kalu leh tak nak amik tau) huhu dgr kata budak perempuan (dalam 10 thn)...ALLAHUAKBAR!!! pastu maser benti aku dgr org nansis esak2...mybe mak dier or sedara mara dier kot...alaahai tak dapat dibayangkan perasaan mak dier tu...tgk anaknya dah terkulai layu...kalu akulah...sumpah aku tak sanggup..mau gila aku dibuatnya...huhu

aku nak story kat sini sbnarnya...kalu drive tu please la pada pemandu yang lain tu...tak payah bawak laju2...kome nak kejo kemane?? tak ingat org tersayang ker?? (ayat iklan) cuba lah ikut aturan jalan raya skit...maser TEST JPJ pandai lak korang ikut undang2??

tapi sometimes aku bengang gak time aku drive..jalan nak tempat keje aku mmglah sgt2 adventure...(sampai aku n kengkawan call manong drift) kalu aku tak sabar dah lama dah...tapi bila aku bersabar org lain plak yg tak sabar....kadang2 macam2 aku cakap ?>?>":{}{>< ader plak pg tadi satu motor tu leh dier potong kat garisan double line tu raser lagi 5 @10meter mmg kene hentam ngn kete aku...terus aku menjerit <>?<>??>

aduhai pemandu2 sekalian yerk...(terutama yang melalui manong drift)dgr ni aku nak cakap ni...dah lama aku pendam ni...
KALU KORANG NAK MATI,KORANG MATI LAH SORANG-SORANG TAK PAYAH LIBATKAN ORANG LAIN!!!! SEBAB PASAL KORANG ORANG LAIN JUGAK YANG MERANA!! DAH BORING HIDUP KER?? DAH CUKUP AMAL IBADAH DAH???

mMg semua pun tau ajal maut di tangan TUHAN..tapi menda tu adalah punca dari anda semua...anda yang cari sbb tu...kdg2 macam2 perangai pemandu aku jumper...bg aku biar lambat asal selamat...biar punch kad merah asalkan aku selamat sampai..takat korang nak kejar elaun kedatangan tu n sanggup gadaikan nyawa bek tak payah lah...
klau nak aku senaraikan kereta2 yg tak paham bahasa tu boleh ajer...tapi takut t kontroversi plak..so biarlah aku jerk yg tau erk...ok chow!!

p/s:saper makan cili dier terasa pedas yerk!!

2 comments:

I_Hate_Lolipop said...

nasib baik aku x makan cili.aku tomato je k.aku taknk mati..xnk...xnk...*nangis penuh syahdu sambil lumbah secara haram

MiSs mRs JuE'aRe said...

aku sgt sakit hati...harap aku tak bertembung ngn ko maser ko merempit hahhahah debushhh...hehehe