Tuesday, October 13, 2009

++ceRiTa HaPPY++

lama nya tak post enrty...huhu lately ni bz ngn hal sekolah, nk wat exam paper for final...jap jerk maser berlalu tup2 nk school holiday dh...hehehe sgt best (cikgu yg excited lebey) hahaha so macam2 plan yg dirancang sepanjang cuti ni..eheheh en sam, sila readykan duit hahah


so aritu dh janji nk share story sepanjang Syawal tahun ni...so kiter mulakan skrg...


CERITA PERTAMA : CERITA HAPPY

our first hari raya...green day tahun ni...first time raya same2 sbg husband n wife..so happy!



hehehe saper kata dh kwin tak dapat duit raya?? hahah tidak sama sekali...walopun sudah kwin aku n en sam dapat duit raya hahahaha jgn mare...pergi raya kat umah abah (org yg matching kan kami) dapat duit raya hehehe then mak pun bg duit raya...hahah syoknya raya haha maser aku bukak sampul raya si amin n ajam ada kat dalam bilik aku...aku cakap ngn diorang


aku : jom kiter tgk mak long bg kak jua duit raya baper (sambil gelak jahat hahaha n diorang pun tak sbar nk tgk)



amin: fuyoo byknyer..



ajam: byknyer kak jua dapat


aku : hahaha (gelak jahat gler) tgk kak jua dapat byk dari amin n ajam tak payah g raya pun (saja nyakat n perangatkan diorang)


amin & ajam : blah sambil muka tak puas hati


(sbb diorang beriya kumpul duit raya sapa byk last2 kak jua menang hahah sori ajam n amin..heheheh)


p/s : jumlah duit raya saya adalah rm210++...heheh byk taK? heheh lepaslah belanja pas raya heheh



































































































































































































2 comments:

::LiYa:: said...

aku dpt duet raye yg z bg je!
hahahaha...

mrs sam said...

yg en sam bg tak kire kang nangis plak adik sedare aku tu aku menang byk hahah