Wednesday, October 28, 2009

+AdER aKU kESaH+



ooo maaf yerk tema entry mggu ni adalah mulut lazer atau lebey kepada luahan perasaan tak puas ati..sapa yg raser tak tahan tu tak payah masuk corum yerk..




semenjak2 nk dkat cuti sekolah ni amboi2 kemain lagik semua tunjuk belang yerk...dh pandai arah2 dh pandai tunjukkan kuasa...


ooo hampa semua ingat kami ni kuli ker?? oo mentang2lah kami ni tipu2 so sng2lah nk marah nk mengarah yerk...ingat kami ni takder perasaan ker?? klau kami ni student leh lah main ngarah2...


kadang2 tak paham kan...ntAh aku sendiri pun malas nk panjang kan cerita...kalu nk report awal2 lagik aku dah report tp aku sedar status KAMI sebenarnya siapa....apa yang penting SABAR AJERLAH..sbb org yang teraniaya ni doanya dimakbulkan TUHAN..AMIN


p/s: tak payahlah nk mention siapa...nanti perang besar plak...jenuh nk jawab yang pasti ADA AKU KESAH??? HUH

2p/s : antara mintak tolong n mangarah adalah byk perbezaannya yerk...cikgu azam n cikgu rahimi anda berdua adalah cikgu yg baik pernah saya jmper (bukan bodek yerk) heheh

8 comments:

I_Hate_Lolipop said...

ko tukar la lagu raya ko tu..runsing aku dgr.

pe kes ni?..mama bosan buat hal ke babe?

Sharouk said...

Biase le tu , ko tahan je le. Tu aku suke buat perange apoh tak hajab, kale tak sakit hati.

♥lynda♥ said...

mmg jgn amik kesah. dah lumrah org2 atas mcm tu. dulu akak jugak merase benda2 mcm ni. masing2 sebuk nak tunjuk baguih. tapi hakikatnya, tuhan je lah yg tau..

mrs sam said...

syatul : hahahah nanti aku tkar...malas hehehe erm mana der lah dh tkar org lain...taulah kiter kuli jerk...jnji aku wat keje aku

mrs sam said...

sharouk : mmg maleh teman nk amik pot..masalah nyer yoep teman cukup pantang kalu teman tak kaco org, org dok sibuk hal teman....tak cakap kang kata sombong...heran manusia ni...baik teman layan mr samsol teman lagik baguih..

mrs sam said...

akak linda : tu lah akak kan...sbar ajerlah...balik umah ngadu ngn cik abe..heheh tenang ati

AZAM KUALA KANGSAR said...

Ngadu kat abe tu boleh. Ngadu le Kat tuhan, lagi best.... Sabo ye.

mrs sam said...

itu yang akan dilakukan setiap kali pas solat sbb saya adalah pengadu padaNYA yang setia...huhu