Tuesday, October 27, 2009

+No NaMe+

lama nya aku tak update blog...dilanda mood malas n nk siapkan kerja supaya tidak tertangguh (nk cuti sekolah sbnarnya tak sabar hikhik)
erm sekarang sibuk menyiapkan kerja sekolah (soalan2 exam,nk tanda paper) ada byk yang nak share cerita..
mggu lepas mak selamat berlepas ke tanah suci (haji tamattu') so doakan semua berjalan lancar...n tak lupa jugak aku mengirimkan salam pada ka'abah...dan juga kirimkan doa (mudah-mudahan dimakbulkan AMIN..insyaallah)
so korang nk tau doa apa yang aku kirimkan pada bonda...rasernyer semua dh tahu kan...so biarlah entry kali ni aku menjawab segala soalan org yg dh tak larat aku jwb (atau erti kata lain org yang tak paham bahasa KERJA TUHAN TIADA SIAPA YANG TAHU!!!)
SEBENARNYA terus terang aku dah fade up...diulangi fade up bila org tanyer
bila lagik??
dah ader isi lum?
bila apa?? kawin?? udah kawin dah....isi?? apa yg isinya?? mmg lah aku berisi..so what??
aku pun tak paham sebenarnya...
hello semua...meh sini aku nk cerita siapa yang tak nak anak bila dh kwin?? hello ni semua kerja TUHAN kita ni merancang sahaja...kalu hari2 buat pun kalau TUHAN kata belum rezeki pun tak boleh jugak...perlu ker aku jelaskan semua tu?? korang tak payah tanyer lah nanti bila dh ada satu dunia aku hebohkan...lama2 aku jadik tension ok bila org tanyer!!! so korang2 yg bertanyer tu tak pyah lah nk tambahkan tension aku...
so saper yang tanyer aku lagik soalan2 yg agak sensitif n boleh bikin aku sesentap agak2 nk makan maki free (perasa hot n spicy) silakan n jugak sapa2 nk dapat tanda seumur hidup di pipi (sebab aku baru beli dua pasang kasut tumit) silakan!!!
and jugak buat pengetahuan korang semua aku tersangat2 lah bahagia bersama suamiku yang tersayang EN SAMSOL SYED OMAR..heran jugak aku bila org bahagia ada jugak yg dengki..yang pasti aku n suami saling sayang menyanyangi antara satu sama lain (sila jgn meluat ok) sbb itu janji aku n dia (kalu tak takkan aku berkahwin pada usia begini)
-END-
NO MORE THIS SOALAN LAGIK..TQ
p/s: org yang dah kwin lama pun tak der paper...kalu berani g lah tanyer DATO' SITI N MAWI...ada bran?? ooo entry minggu menggunakan bahasa kasar yerk...sori!!!

6 comments:

::LiYa:: said...

darling....
org yg bertanye tu juz nak tahu je...
tp taktahu la kot ade yg nyindir2 o pape...
tp kalu aku tnye tu, sbb nak tumpang brite gmbeire kengkwan...
sori ek kalu buat ko trase...
ampun maaf ye!

mrs sam said...

eh bukan tu maksud aku...sbb yg tnyer kat aku tu semua nyakitkan ati bebe...tp sumpah aku tak terasa ngn ko erk darlingku...mahhh

I_Hate_Lolipop said...

jgn jadi mcm tasya..kes dia lagi giler kentang..siap kena sindir : "buat apa mandikan hamster, mandikan anak lagi best".

sial kan?

mrs sam said...

mmg sial kan tu aku cakap hanya kwn2 yg memahami...org yg tak paham men serkap jarang jerk...ingat kkiter ni TUHAN ker leh wat2 sng2...

AZAM KUALA KANGSAR said...

Mmmmm, tak de sapa lak nak tanya den ni, Bila Lagi?

mrs sam said...

hahahahah kalu raser tak cukup silakan tambah askar2 lagik boss hehehe nanti share tips hahah