Tuesday, November 10, 2009

++RESt++


seminggu lagi sekolah akn mula bercuti...ini adalah beberapa agenda yg tertangguh serta agenda yang akan dibuat sepanjang cuti n di sambung menganggur (isyaallah kot ader rezeki kerja lain)

  1. HONEYMOON (tertunggak lama ok...jadik DIHARAMKAN sesiapa mengganggu kami!!!)
  2. berjogging (rutin selalu bila cuti sekolah)
  3. spent time dgn family (ammar n ajim the geng)
  4. mengemas kedudukan barang-barang rumah...(tukar style skit)
  5. balik kampung...(mmg wajib)
  6. menjaga ikan keli (mak takder kenelah i jaga)
  7. jalan-jalan dgn en sam...(juga tidak mahu gangguan)
  8. berlibur bersama teman-teman
  9. berkebun (tepi umah tanam2 pokok)
  10. memasak
  11. Mengemas rumah
  12. menonton tv
  13. dan beberapa perkara lain atau kerja yg sewaktu dgnnya cntoh: basuh kain,lipat kain,sidai kain n etc)
semua kerja2 di atas itu akan dilakukan sepenuh masa...(sapa cakap aku tiada kerja n duduk goyang kaki jerk???) walopun kalu aku tak keje tetapi berlambak kerja umah menanti ok...so pada mulut saper yg takder insurans tu kata takder koja silalah g amik insurans mulut yerk sebelum bencana berlaku kat mulut anda(its mean kena makan penampar aku)

jadik buat perhatian semua semasa cuti ini NO HP,NO SMS,NO CALLING2,NO LAPTOP,NO YM,NO FACEBOOK,NO FRIENDSTER,NO...NO...NO....atau erti kata lain DON'T DISTURB ME!!!

6 comments:

Anonymous said...

good idea..aku pun nak menjadi anak yang solehah..membantu mak n abah!!buat keje part time..ngecat rumah..al maklumlah..skit lagi nak buat nasi minyak..!!hahaha..poyo tul aku

mrs sam said...

OK tq....bukan setakat ank yg solehah malah isteri yang solehah..yer tak??

::LiYa:: said...

hahaha...
besnye aktiviti cuti ko!
jeles haku!

mrs sam said...

hahahaha kwin lah cepat hahaha ngedate selalu jerk hahah

AZAM KUALA KANGSAR said...

alaaa, orang dah 13 tahun honeymoon tak kisah pun kalau orang ganggu....

mohd hilmi said...

haha cayalah cikgu azam.....
kepada jua....ko mcm bz sgt je padhal keje tu bkn patut dibuat hari2 ke....
ke ko buat anak...cuba explain btol2