Friday, November 20, 2009

++sMkStA In mEmOriEs++

diam tak diam dah sampai last day kat smksta ni...kejap jerk maser berlalu....tau2 dh hujung tahun jerk...raser baru jerk lagik msuk kat sek ni...

ingat lagik 1st day...25/02...maser tu my birthday...hahhah lawak jerk...konon2 merajuk ngn b (sbb dier tak cakap paper pun) hahah padahal upenyer dalam diam dier amik cuti nk bwk aku g celebrate my birthday...hehehe tp terpaksalah dier tggu aku abis sek...hahaha skrg saper yg kene suprise hehehe after sekolah terus g pick up dier then g ipoh....

maser mula masuk tu aku sbnarnya tak pernah masuk pun sekolah ni...lalu jer (sbb nk balik kg lalu kat dpn sekolah ni) mula masuk terkejut jugak sbb sek ni takder pagar...hehehe dh masuk then jmper pengetua...

maser yg sama kak zura n kak amie pun masuk pada hrai yg sama...so dr situlah kami kenal...kak shima dier masuk dlu...heheh kire die senior otai lah hahahah

pengetua soh mangajar sejarah ting4..alamak aku cakap...aku ni nk kater terror tu tak lah...tp disebabkan kan ting 4 iaitu sejarah dunia aku tak baper minat...tp alhamdullihlah aku dapat abiskan semuanya...cabaran besar wat aku n berjaya laluinya

byk kenangan yg dapat aku kutip sepanjang aku disini...before this aku ader jugak byk pengalaman mengajar jadik aku paktiskan...

so entry ni aku tujukan wat semua warga smksta...



pn pengetua n tuan pengetua:
terima kasih sbb terima kami (wakil GSTT)

pk n semua pk
terima kasih kerna bg tunjuk ajar

guru2 smksta
terima kasih pada sesiapa yg membantu...tak kurang jugak pada saper2 yg ada merasa tergugat dgn kedatangan kami...pada yg mengata2 tu pun terima kasih jugak...(don wori sbb tahun dpn takder ngadap muka kami dah kalu jumper lagik hopefully takder lagik perasaan tu) pada sesetengah guru tu yg bila kami senyum tp wat muka tu pun terima kasihlah...jgn riso sbb kami sedar kami ni siapa...n tahun dpn tak ngadap dh muka kami yer tak?? kalu adap lagik senyum2lah erk...free jerk senyum bukan kkene byar pun... yg tu yg paling anda2 semua ske kan??) takpe lah tak amik ati pun...mintak maaf dunia akhirat ok..

my students 1A,1C,1Y,4SN1,4SRT
my PJK students 1A,1C,1J,2S,2Y,3C,3J,4SN1,4SN2,4VT,4SS,5VT,5SS
mintak maaf yerk kalu cikgu selalu marah2...sbb cikgu marah tu bukan apa nk bg kamu semua jadik murid yg berguna n berjaya...jgn riso tiada perasaan dendam @ marah..kalu cubit,tampar hehehe jgn mare yerk...marah2 syg jerk tu...cikgu halalkan ilmu dunia akhirat k...

my beloved sister kak amie,kak zura,kak shima,kak qat n kat fai...
love you...akak semua baik sgt...seronok dpt kenal akak...harap kiter dapat kerja sama tahun depan insyaallah..byk sgt gambar kiter hehehe ntah bila lah nk cuci...hahah takperlah tepek kat fb n blog jerk hehehe maaf yerk kalu jua ader wat salah...halal makan minum yerk...paper hal pun kiter leh roger erk...makan laksa makan kfc hehehe lepak2 hahah...love you..

pada cikgu2 baru dtg...yatt,ain n azli...semoga dapat mengajar dgn baik hehehe

to hilmi...
hahaha aku serahlah tahta sifu aku pada ko hahahah yg penting aku cikgu kapal ko hahaha

TERIMA KASIH SMKSTA...INSYAALLAH KALU REZEKI MASIH DI SMKSTA SAYA AKAN KEMBALI EHHEEH (macam batman jerk) hahahah terlalu byk pengalaman yg aku belajar dr kalian semua...teriam kasih sgt2...

5 comments:

::LiYa:: said...

skolah ko ade yg tak suke gstt ke?
aku kat skolah rapat ngan gstt sbb cekgu2 mude kan..n dorg pon baek ngan aku..cam sedey plak kalu dorg da tade next yer...

btw,td last day n aku pon hampir nk nanges bile cekgu2 neh dok slam2 n nanges...
ahahaha..baru kenal tak smpai sebulan...=p

mrs sam said...

erm tak lah...beserlah tu...sipalah kami ni gstt...org tak ske nk wat cmner...ader gak cikgu baru posting masuk...tp kami baik sbb sebaya...huhu paper pun aku amik sbg penagalaman...heheh take it easy geng

AZAM KUALA KANGSAR said...

Ape ni, sapa lak tak suke ni...Apesal aku tak tahu apa2 ni haaaaa

mrs sam said...

heheheh what past is past my dear....i ok jerk...

mohd hilmi said...

walaweh....personal dedication utk aku tuh...
haha.....rindu aku nak lawan ngan ko lagi.....
tp xpe...dun worry aku tetap ada kat dalam kapal yg besar punye tuh...
hehe