Tuesday, May 11, 2010

++jAwAb TaG++


aku dia n kamu...(ohh bukan...) aku & dia sahaja...heheh

SIAPAKAH ANDA DI-RUMAH?
fulltime housewife!!! (means smua keje buat n melayan tuan rumah a.k.a. suami)

SIAPAKAH DIRI ANDA DISAMPING RAKAN?
si tukang masak..ohhh gitu heheh ske masak n beri kwn2 makan...so far kwn2 saya masih idup lagik..means makanan saya tiada keracunan hahaha
juga seorang pendengar yg setia n penyimpan mohor besar kwn2(ada byk rahsia kwn2..) don wori i'm a good keeper..yeah

LIMA (5) BENDA YANG ANDA IDAMKAN TAPI MASIH BELUM TERCAPAI??
* Baby..(insyaallah)
* Kerja tetap!! (insyaallah)
* Rumah sendiri
* Kereta (nk bg hadiah kat en suami) sgt baik hati sya hehe
* duit yang banyak!!! hahah byk duit bru leh dpt cepat skit yg di atas tu...

SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA?
Samsol Syed Omar

CERITAKAN 5 PERKARA YANG PALING ANDA SUKA TENTANG PASANGAN ANDA
* Sangat baik...(mmg hakikat)
* tak pernah marah saya dr mula kenai sampai skrg walopun saya jahat jugak kadang2 (harap sampai biler2)
* kelakar & ske senyum...
*penyayang n bertanggungjawab...
* comel (laki aku..aku nyer suke lah kan..lalalala)

BILAKAH TARIKH ANDA COUPLE
ntah...tau2 dh bercinta...(hahah leh tak gitu) heheh sendiri mau ingatlah heheh

APAKAH KENANGAN ANDA DENGAN PASANGAN ANDA?
semasa bernikah...(sbb sudah kompom maaa!!! haha gelak jahat...)

LAGU TEMA CINTA ANDA?
pelangi petang...weeee dlu dia ske nyanyi laa ni aku jer yg melalak lebey hahah

APAKAH PERUBAHAN YANG INGIN LIHAT DARI PASANGAN ANDA?
seperti ko jugak syatul...
tiada!!
SANGAT PERFECT!! (thank GOD)

SILA JAWAB TAG:
1. TUAN HAJI ZUHAIRI
2. CIKGU SARIPUDDIN
3. ONEE a.k.a. MRS. JOHAN & MR. JOHAN
4. NYAH a.k.a. MRS. Z & MR. Z
5. FIZAH N HUMITNYA
* FIZAH RAHIM...(IF KO ADER BF SBB KO TAK BGTAU AKU KO ADER KER TAK)


7 comments:

FizahZainal said...

wei..
apekah sudah tidak ade keje tag mengtag..
hahaha

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

jwb jerk...haha jgn byk soal hehe anggap cm task hehe

I_Hate_Lolipop said...

yes saya suka makanan kamu..yummy..

takleh blah lagu tema cinta pelangi petang. sedih giler...

yes dia perfect..saya bersyukur..amin

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hehe tq syg muahh haha abg sam ske laguk tu..smapi ader skali dia blik dr umah aku pastu benti kat jambatan sayong nampak pelangi terus kol aku nyanyi...hahah nangis aku...hehe yer sama cm aku sgt perfect...hope dier jodoh ko..

Sharouk said...

Malu le nak jawab soalan tag ni, kan awok ni pemalu ( tengahntutup muka dengan selendang ni, pinjam dari Pah awok)

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hahaha ate kome muat ker nutup gune selendang poh kome?? heheh jwb ler..kome byk peminat ni nk tau kisah kome heheh teman nyuruh tuan aji ni jwb heheh tak terjwab dier

Hafizah said...

Takde... so xpayah le buat... Yayyy.. hehehe