Thursday, May 13, 2010

++PoMOtE BLOuSe++

so entry kali ni nk share ngn semua pasai blouse, shawl n mcm2 lagik...bukan apa nk tolong member..hehe (kak ifa sila bg free hahah)

owner butik on9 adalah member aku maser kat kolej dlu..geng gosip heheh lama tak jmper dier..baguih jugak ader FB ni sbb dpt jmper member2 lama...

aku dh try blouse dier...blouse cotton..perh mmg best pakai..sejuk jerk walopun kiter berpeluh..kain dier mmg sedap pakailah..plus bju ni labuh jugak (sesuai tuk smua even ank dara or mak dara) pakai ng jeans mmg cun beb..tambah en sam ni ske aku kai bju cm tu dier kata kene dress cm org dh kwin..(sbb aku pernah kene ngorat sbb dress cm anak dara ahahha jelesler tu hehe)

sebarang pertanyaan sila tanyer owner dier...(klau tnyer aku mmg bg free jerk hahah sowi kak ifa) so korang leh:

klik FB nuryfaboutique tuk tgk pict2 blouse

@

blogspot nuryfaboutique


aku dh beli..mula try satu dlu..pastu aku up 3lagik haha (en sam sila bayar kalu namo isteri awak ni kene ngorat hahah) + pomote kat akak aku ngn kak ipar aku...heheh nantilah kami kai smer2 pastu tepek gambar..hehhe

p/s: sapa nk beli sila bukak page dier yerkk...

4 comments:

Bonda Zia said...

yunk..upload la pic ko pkai blouse tu..

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

ok nanti abg sam aku pakser dia tangkap gambor aku hehhehe blouse otw nk sampai kat umah aku..nanti aku dpt aku posing smua hehe sbb aku nk jd model butik tu wahahah

nuryfaboutique said...

budak notty sudah promot nuryfaboutique~~~~~~~

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hehe jgn jin notty sudah hehhe pomote tolong member