Sunday, January 24, 2010

~~MuLuT mASiN@dOa~~


smlm aku g kenduri doa selamat one of my husband's frend....so aku n en sam decide lah g awl tuk tgk apa yang patut tuk di-tulun....

so sampai jerk tgk ramai gk sdare mare tuan umah so aku anggap takder lah byk kojer nk ditolong....then aku masuk lah umah tuk tgk umah baru deme....not bad besar gak umah kat taman tu...

pastu ader bacer sikit doa selamat umah plak dh full ngn org...then aku pun masuk dalam sikit menghampiri dapur...org pmpuan pun dh ramai jugak....

then tuan umah decide nk wat idang tuk meja tuk org pmpuan makan....pastu aku pun tulun lah tuan umah angkat meja kecik...terjadilah satu insiden...situasinya begini

aku dgn ayu n anggunnya angkat meje tu ngn salah sorang gurl...pastu tetibe...
ehh cik kak asai angkat meje??? (sambil smbut meja dari aku)
(ada akak one of my husband's frend's wife aku kenal tegur aku)
aku pun blur2 jugak.....naperlak dier mara aku angkat meja adakah disebabkan org dh ramai kat depan tu n takder ruang???
aku ng selumber jwb ngn muka terpinga2..
tuan umah soh angkat letak depan wat idang tuk pompuan makan
(dalam ati tertanyer2 nape akak tu mara??? huhu)
then aku tulun angkat pinggan bwk kat depan....n lagik sekali akak tu mara aku....
cik kak jgn angkatlah....!!!!!
(aduhai ati masih panas lagik...) huhu apesai akak tu marah aku huhu akak tu pun terkenal dgn kegarangannya hehehe
tetiba aku dgr akak tu cakap kat sorang akak lagik....
mana leh die angkat barang berat2 dia tgh NGANDUNG....(muka akak tu serius n compiden cakap kat akak sorang lagik tu)

DEBOKKKKKKKKKK!!! TOING!!!!

patutlah dia mara aku...hua!!! dalam ati aku cakap ooh harapmasin mulut akak ni aku ngn terkedu ngn muka kerang busuk blahkan diri di ceruk dapur...(patah selera nk makan sbb terkedu) terus msg en samsol yg ader kat luar....hahah aku dok kat ceruk dapur tu sampai ader sorang ank kwn en sam dtg panggil aku makan....aisshhh tak tau nk cakap per dh...kesimpulan dier.................


I'M SPEECHLESS!!!!! ITU JERK AKU MAMPU CAKAP!!!


5 comments:

~ n i e d a * l i e s z m a ~ said...

adoyaiiii,,aku AMIN jua,,

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

hehehe nieda aku pun doa jugak... tahun ni mmg planning mau bby heeheh dh puas enjoy last year...heheh tp insiden tu agk membuatkan aku blur heheh

FizahZainal said...

hahaha..
ak ingt akak tu dengki kat ko sbb ko rajin sgt..
rupe2nye sbb tuh..
nape akak tu kate ko ngandung??hahahaha
adkah perut ko smkin membesar dgn kndungan lemak2 tepu??hahah =P
anyway..jgn ptus asa doa pd ALLAH muwahkn rzeki..

~ n i e d a * l i e s z m a ~ said...

mintk masin la mulut mak cik tuuu,,I'Allah...Amin!

('',)MiSs mRs.SaMsOL said...

fizah: hahahah bukan sal lemak hahahah aku n en abg pun tak tau gosip tu hahaha perut aku mantain hahah yg heran tu tuan bdan tak tau hahah lawak betul...tp aku anggap itu doa heheheh so kami suday ready taun ni heheh taggu yerk...(sila menabung dr sekarang tuk belikan hadiah bby) hahaha

nieda: amin!!!!!!! mudah2an kan...