Wednesday, August 19, 2009

++aNy iDea??++


Esk hari jadi mak....hmmm nak wat aper erk?? n esok jugak mak last keje then pencen....wah sonoklah tu heheheh jae kater lehlah mak tgk tv jerk hahahah hampeh hehehh
Kebiasaannya saper2 harijadi kami akan sambut...mmg tradisi walopun abg aku yg dah kwin ader ank sorang pun kami tetap celebrate...mmg dah biasa cmtu...jadi acara wajib dalam family...korang smua pun patut wat acara ni jadik wajib...bukan nak wat beriya pun just suke2 makan2 jerk...
Jae kata kat mak...mak belanja lah makan...ada plak...ntah aku pun tak taulah nak wt per...dlu mase aku kat umah saper2 arijadik aku jugak yg siapkan semua walopun harijadi aku heheh so leh bg idea nak wat aper?? last idea bwk g kadai makan kami belanja lah mak...hehhe kot2 korang semua ada idea yg bernas??? silakan cadang...

2 comments:

I_Hate_Lolipop said...

bawak gi makan kat tepen...

mRs SAm said...

erm kat umah jerk makan2...jawabnyer kene masak lah aku huhu tp ok jerk....heheheh for my mom