Tuesday, August 4, 2009

hOmESiCk


my sam telah berkursus selama 4 hari (start smlm)...huhu so tak cakap byk aku kemas baju...packing2 masuk beg start kete vroommmmm!!!! balik umah mak kiter lah heheheheh

dapat tidor kat ats katil ku...since dah kwin raser baru sekali dua jerk dapat tido kat katil ku yg empok tu lalalala sgt best!!! heheheh yg tak best tido sorang (huhu)

naper aku kater katil aku n bilik aku best?? sbb maser aku dok umah mak dlu...aku ni bukan jenis kuar umah...balik sekolah jerk cetel smua keje aku akan lepak kat ats katil ku ini...leh kater smua keje aku wat ats katil ni (mandi makan smyg wat kat tmpat sepatutnyer ler)
keje sekolah pun aku wat kat ats katil ni...pendek kata katil aku ni best lah sbb lepas jerk abis study terus dok kat umah dgn mak untill kwin..jadik dah terbiasa dgn dok dalam bilik sendiri..

pernah mser pas kwin 1st time bermalam kat umah sendiri dgn my sam, malam nak tido tu aku nangis siap esak2 lagik...cuak jugaklah my sam ni tgk wife dier nangis bagai nak rak (mcm baru pas kene pukul jerk)mungkin tak selesa dgn umah baru...aku pun tak pernah sewa umah (study dlu dok hostel)selalu kat umah semua dah ader...ni sampai jerk umah sewa kene kemas dari mula (pas cuti wedding aritu tak sempat sbb mcm2 masalah berlaku)huhu mana taknyer balik umah sewa sehari sebelum sek bukak..dgn penatnyer lagik...cuti sekolah pun tak puas...paper byk tak bis cek lagik..barang baju smua tak kemas lagik...tension sgt!!! my sam tnyer tapi aku terus nangis sampailah terlena huhu tak tau lah naper..yg lagik sedih tu honeymoon pun tak sempat g lagik walopun pakej hadiah honeymoon diberi huhu dah start sekolah lagilah sabtu pun sek bila masernyer nak honeymoon huhu
so balik pada cerita tadik...esk nyer my sam tanyer
abg sam: naper nangis smlm??
aku: (diam kejap)emm ntahlah mybe sbb tak bese n tak selesa kot..
abg sam: takperlah abg paham...jgnlah nangis lagik takut abg tau huhuhu
aku: heheheheh tak leh erk nangis??
abg sam: hheheheh
hmm mcm2 kan...dugaan smua tu hheheh skrg ni aku dah dapat selesakan diri dah...smua ok...n sgt heppy...so skrg 3 hari aku nak spent time ats katil aku hahaha bestnyer...smlm aku tido sgt lena ok...abg,cpt balik yerk syg tggu!!!!!!!
p/s : umah mak dkat so snglah paper hal g umah mak...tapi gaduh2 tak leh lah lari umah mak heheheh cik abg outstesen snglah tak yah pk takder kwn heheh byk jugak advantage yerk umah mak dkt..heheh


5 comments:

Muhaini,S.pd said...

berdarah jiwe...gelora hatiku..jeng-jeng

MiSs mRs JuE'aRe said...

huah huah huah

Muhaini,S.pd said...

biarpun berdarah jiwe,tapi hati masih ade untuk bernanah..tepuk tangan tanye mulut?mau ka..

Muhaini,S.pd said...

hi..hip..horeee!!
tanggal kosong tiga bulan lapan dua ribu sembilan...merdeka..merdeka tetaplah merdeka..ia pasti menjadi sejarah untuk tingkatan 1,2,3,4,5.
sekian wasalam

MiSs mRs JuE'aRe said...

bila cikgu ni nek mereng mulalah...->muhaini ni meroyan sbb mas dier dah pulang hahahha